Zakelijke bloemist voor Hoensbroek en omgeving

Verwelkom uw gasten of klanten met een sfeervolle entree of ontvangstruimte. Fleur kantoorruimtes of uw winkel op met prachtige boeketten, bloemstukken of decoratiemateriaal. Huub Robeerts Bloemsierkunst verzorgt graag wekelijks, maandelijks of wanneer het nodig is de mooiste bloemwerken voor zakelijke klanten. Natuurlijk leveren wij ook boeketten voor jarige medewerkers, bezoekers of de onmisbare secretaresse. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

CONTACT

Een positieve sfeer op de werkvloer

Uit onderzoek is gebleken dat een ruimte met bloemen de productiviteit verhoogt. Daarbij is de drempel om iets te vragen of een praatje te maken in een ruimte met bloemen een stuk lager en zorgen bloemen voor een betere werksfeer en werkbeleving. Genoeg voordelen om Huub Robeerts Bloemsierkunst de bloemen voor uw bedrijf te laten verzorgen!

Zijn bloemen geen optie of zoekt u iets met minder onderhoud of een langere levensduur dan een boeket? Kies dan voor een houtcreatie, sfeerartikelen of een (alternatief) bloemstuk. Alles is mogelijk en wordt naar uw wensen gecreëerd. Wilt u weten wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Bel ons op 045 - 521 54 42, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in met uw vraag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.